Upp till 60% rabatt Fri frakt Säker betalning
   Gratis frakt på alla beställningar!   fotbollebutik@gmail.com

10% rabatt över 729 SEK, Kupongkod: FOTBOLL

Tyskland hemmatröja VM 2018 Kommentar

Posted By on Monday 28th May 2018

Tyska fotbollsförbundet lanserat en ny tyska landslaget hem jersey, inspirerad av den tyska fotbollen har skapat en stor historia, Mesut Özil, Thomas Müller och så alla spelare kommer att bära detta till en Fotbollströjor VM 2018 på en ny titelförsvar.


Den nya hem jersey att hylla den mest ikoniska klassiska skjorta i historien om det tyska laget, det var i 1990 VM-finalen, tyskarna 1-0 seger över Argentina, tre gånger mästare i historien världen. Från unika designer shirt främre delen av taggiga ränder inspiration, sin omtolkning av riktningen av de horisontella ränder i den ursprungliga swap, samtidigt som man skapar en grå ton stil genom att ändra tjockleken på olika svart mönster. Jerseyen använder en svag axellinje för att förbättra och re optimera prestanda.


Tröja har en bekväm och elegant vit krage, svart, rött, guld trefärgade dekorativa kragen människor inom påminde Tysklands tredje plats i VM. Efter krage skjorta, stolt visas laget rungande smeknamn - "Die Mannschaft". Team scorer Thomas Muller sa: "Fotboll har blivit alltmer modern och trendig idag. Enligt min mening har den nya jerseyen lyckats lyckas."


Svarta shorts och vita strumpor är den viktigaste delen av en tidlös tyska laget Jersey, är detta färg det tyska laget och generationer av fans nära samman. Tyskland VM tröja 2018 kommer att vara den bäst säljande Jersey under VM.



Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Fotbollströjor VM 2018, Tyskland VM tröja 2018