Upp till 60% rabatt Fri frakt Säker betalning
   Gratis frakt på alla beställningar!   fotbollebutik@gmail.com

10% rabatt över 729 SEK, Kupongkod: FOTBOLL

Köp Tottenham Fotbollströjor 2018-19 för att visa vår entusiasm

Posted By on Saturday 01st September 2018

De nya hem- och borttröjorna i Tottenham Hotspur Clubs 2018-19-säsong visade en ny bild inspirerad av den nya stadion. Hemdräkten är ihop med iögonfallande lilj vit och marinblå, kombinerad med marinblå shorts. Med blå och vita bollsockor tar den subtila lutningsremsformen form av den nya arenan. Tottenham Hotspurs nya säsongens utskjorta presenteras i en trendig blå form, med betoning på lagets historiska arv och värderingar, samtidigt som man hylder de olika blåvästarna som har dykt upp i historien.


Billiga Tottenham Hotspur tröjor använder högpresterande stickade tyg utrustade med den senaste Vaporknit-tekniken för att öka hastigheten genom både prestanda och estetik. Det uppenbara nätet i bröstet och ryggen är ritat på grundval av idrottarens feber och svettdata, vilket ger optimal andning.


Billiga replika fotbollströjor har en marinblå lätt sportig V-hals och en vävt blå-vit andningsbar remsa framträder bakom en enkelt utformad krage med klubbens postnummer, N17 och klubben. Koordinaterna för hemmet White Hart Lane Stadium, nu står här är en magnifik ny stadion.


Köp Tottenham Hotspur tröja Barn billigt som en present till våra barn, och det kommer också att göra medlemmarna i Spurs-klubben känna det entusiastiska stödet från fansen!



Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Billiga Tottenham Hotspur tröjor, Billiga replika fotbollströjor, Tottenham Hotspur tröja Barn billigt