Upp till 60% rabatt Fri frakt Säker betalning
   Gratis frakt på alla beställningar!   fotbollebutik@gmail.com

10% rabatt över 729 SEK, Kupongkod: FOTBOLL

Kommentarer till den billiga Chelsea Bortatröja 2018-19

Posted By on Monday 10th September 2018

För mer än en månad sedan släppte Chelsea-klubben en helt ny utskjorta för 2018-19-säsongen. Den lanserades först 1963 och främjades på 1970-talet. Chelsea klassiska gul tröja har återvänt sedan säsongen 2014-15. På så sätt berömde Billiga Chelsea tröjor klubbens förflutna glansmoment med en modern färg full av makt, medan klubben kommer in i en ny era.


Billiga Fotbollströjor använder högpresterande stickade tyg utrustade med den senaste Vaporknit-tekniken för att öka hastigheten genom både prestanda och estetik. Det uppenbara nätet i bröstet och ryggen är ritat på grundval av idrottarens feber och svettdata, vilket ger optimal andning.


Den nya logotypen för termisk överföringsteam är 64% lättare än tidigare och är den mest andasbara laglogotypen Nike någonsin har haft. Gula shorts och blåa strumpor skapar en komplett bild, shorts tar bort yttre sömmar, reducerar friktionen och ökar rörelsen, och de gula ränderna nära strumporna ekotar jerseydesignen. En vävd remsa framträder bakom den snygga krage, klubbens signaturblå och vita ränder, och det speciella garnet på ärmen ger en snabba hastighet till hela trucken.




Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Billiga Chelsea tröjor, Billiga Fotbollströjor