Upp till 60% rabatt Fri frakt Säker betalning
   Gratis frakt på alla beställningar!   fotbollebutik@gmail.com

10% rabatt över 729 SEK, Kupongkod: FOTBOLL

Juventus 0-3 Real Madrid: Ronaldo är i form av sitt liv

Posted By on Wednesday 04th April 2018

Cristiano Ronaldo gjorde två mål, den andra en fantastisk toppspark, då Real Madrid slog Juventus 3-0 i Turin för att ta ansvaret för sin kvartalsfinale i Champions League. Adam Bate tittar på hur Ronaldo fortsätter att förvåna. In i hans 34: e år och Cristiano Ronaldo behåller förmågan att förvåna.



Han har tjänat så mycket att njuta av under det senaste årtiondet och bortom men ingenting som det här. Hans perfekt slog huvudspark förbi Gianluigi Buffon har alla bestämt men bestämde Real Madrid Champions League kvartsfinal slips mot Juventus med andra benet fortfarande att spela. Det var så bra även motståndsfansarna applåderade det.


Ronaldo är i målcoring form av hans liv. Han har hittat nätet 23 gånger i sina senaste 12 utseende. Omvänd dessa siffror och det skulle vara en tally de flesta spelare skulle vara nöjda med, men Ronaldo är inte de flesta spelare. I ett enormt spel packat med talang, ikoner ung och gammal var han skillnaden än en gång. Han öppnade poängen inom tre minuter.


Förflyttningen att undvika Juventus försvar var inte stor men det var nog att göra för Giorgio Chiellini och hans kamrater. Bara en pivot här och ett utsträckt ben där. Efter att ha spenderat sin tidiga karriär som imponerar världen genom att bli en av spelets greats på bollen, har Ronaldo lyckats uppfinna sig själv genom att bli bäst av bollen istället.


Medan vissa kanske har undrat vad den tredje handlingen av hans karriär skulle ge, gick Ronaldo och gjorde något åt ​​det. Han har blivit fotbollsförstörare överlägsen och mycket mer, förhöjt konsten att straffa spel. Av de Real Madrid-spelare som slutförde 90 minuter hade endast Keylor Navas färre berör. Men Ronaldo var avgörande.

Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!